Zakelijk en B&B

Wat bieden wij u op Wijngoed Havelte

Mogelijkheden op Wijngoed Havelte

Rondleidingen, Van begin juni tot halverwege oktober (afhankelijk van de oogsttijd) houden wij iedere zaterdag om 14.00 uur rondleidingen. Hebt u een gift for2 card, of wilt u deelnemen aan een rondleiding incl. wijnproeverij dan bent u van harte welkom, Gelieve van te voren wel even aanmelden zodat we weten voor hoeveel personen we hapjes moeten maken. Ook als bezoeker kunt u deelnemen aan de rondleiding, de kosten hiervoor bedragen € 19,50 pp.

Workshops, wat je al niet van wijntakken en of stammen kunt maken, regelmatig organiseren we een leuke workshop waar je aan het eind van een creatieve avond met een leuke wijnkrans  of wijnstam naar huis gaat. Natuurlijk hoort daar het glaasje Havelter wijn met het bijbehorend hapje bij.

Vergaderen, heb je een ruimte nodig om te vergaderen? Onze verbouwde hooiberg is uitermate geschikt om eens ergens anders dan op de werkplek van gedachten te wisselen of om gewoon eens een leuk uitje te hebben. Neem eens vrijblijvend contact op voor de prijzen en de mogelijkheden.

Teambuilding, ook bedrijven hebben onze locatie gevonden, een dagje team builden? Of gewoon een gezellig bedrijfsuitje. In en rondom onze wijngaard is veel mogelijk. En in combinatie met een bezoek aan de Hunebedden en/of het Holtingerveld: oerlandschap gekneed door ijs en oorlog, maakt u er een onvergetelijk dagje (of meerdere dagen) Drenthe van. Vraag eens vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Wijncertificaat, vindt u het leuk om jaarlijks een of meerdere doosjes wijn van wijngoed Havelte te ontvangen? Denk eens aan een wijncertificaat. U least jaarlijks een aantal (minimaal 6) druivenplanten en krijgt daar jaarlijks één of meerdere doosjes wijn voor terug. Wilt u dat wij uw bedrijfsnaam daarvoor noemen, dan is dat mogelijk.

B&B, Overnachten op wijngoed Havelte!  Wakker worden en ontbijten met uitzicht op de wijngaard, dat is bij ons ook mogelijk. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om een kijkje in de wijngaard te nemen. Maar verder is er ook voldoende te beleven in Havelte en omgeving.

Informeer naar de mogelijkheden.